Vi har slutat laga mat på vardagarna utan äter mitt på dagen istället. Det innebär att vi bara lagar mat 3 dagar i veckan (fre-sön) och någon av måltiderna måste även bli till matlådor. Detta har gjort att vi får med glädje till att laga mat på helgerna och testar nya saker. Idag åt vi en super god middag:
Vi friterade egna pommes. De blev helt okej men har helt klart en förbättrings potential. De var mjuka och slappa men smakade gott.
Vi dubbel panerade haloumin. Det blev också gott men har en förbättrings potential. Det smakade mer men nästa gång ska vi ha i kryddor i paneringen också för att få fram ännu mer smaker.
Vi testade även runda bacon. De gillade vi inte eftersom de var för tjocka.
Dressingen/sås var som vanligt hemmagjort. Ni som inte listat ut vad vi ätit i nu så kan jag avslöja att det var hemmagjorda hamburgare. Mannen åt hamburgare gjorda av kött och jag åt haloumi burgare. Till det hade vi grönsaker och egen gjort dressing.
Rätten smakade super gott och lyxigt med egna pommes, men kan bli ännu bättre.
När vi fått till perfekta pommes så kommer vi bjuda dem som äger fritösen på middag så de också får testa.